Compatibilitat urbanística i plans d’ús en locals comercials.

En quan a la compatibilitat urbanística en locals comercials ens estem trobant diversos clients que han comprat o llogat locals per a determinades activitats i a l’hora d’intentar aconseguir la Llicència d’Obertura dels ajuntaments, aquestos la deneguen.

Això pot ser degut a que hi ha un Pla Urbanístic o un Pla d’Usos que permeten només determinades activitats. De vegades el Pla d’Usos permet només una densitat de les activitats, com pot ser el cas de Bars o Restaurants en els quals es permeten un màxim dels mateixos per una zona determinada o que obliga a unes distàncies determinades entre els locals.

És per tant indispensable sol·licitar l’Informe de Compatibilitat Urbanística abans d’iniciar la sol·licitud de la llicència d’activitat, o fins i tot abans de llogar o comprar el local. En molts casos l’obtenir l’Informe Urbanístic pot trigar d’un mes a mes i mig. Això a part de retardar les gestions i la corresponent llicència, pot succeir que el local contractat no estigui autoritzat per a l’activitat que desitja exercir el client amb tots els perjudicis que això pot ocasionar.

La nostra recomanació és de sol·licitar l’Informe Urbanístic del local abans de qualsevol altra actuació i comprovar si a la zona hi ha Pla d’Usos per a l’activitat desitjada.

También te puede interesar

Actuacions a senyals de tv

Actuacions a senyals de tv

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

Sign up with email

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik