Actuacions a senyals de TV des de la torre de Collserola al mes d’abril.

La nit del 19 d’abril TV3 HD canvia al MUX de la CCMA

Amb les actuacions a senyals de TV, la CCMA posarà tots els seus canals en un sols MUX. El canal de TV3HD s’incorporarà al múltiplex de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, juntament amb els altres canals de la CCMA. Aquest canvi es farà efectiu la nit del 19 al 20 d’abril.

  • Tots els canals que ara estan al MUX de la CCMA mantindran els mateixos paràmetres: TV3, 3/24, S3/33, Esport3, IB3 Global i les 4 emissores de Catalunya Ràdio. L’únic Canal que canviarà de MUX i de paràmetres serà TV3HD.
  • Per facilitar la transició, durant dos mesos es mantindrà també en simulcast l’emissió del TV3HD en el MUX actual d’EDC (però amb insercions d’avís de resintonització).

Per assolir aquest objectiu es faran dues actuacions en diferents dates:

1.- La primera actuació serà la nit del 16 al 17 d’abril.

Es faran canvis d’equipament i circuits, és per aquest motiu que durant aquesta nit es poden produir alguns talls de curta durada. Aquestes actuacions a senyals de tv no impliquen cap canvi en la distribució dels canals, tot quedarà igual fins al dia 20 d’abril.

2.- La segona actuació es farà la nit del 19 al 20 d’ abril.

Situació a partir del dia 20 d’abril al mati: Tindrem dos canals TV3HD a l’aire:

  • L’actual i que es donarà de baixa, senyalitzat com TV3HD Resintonitza (en alguns casos posarà TV3HD). En aquest canal sortiran missatges informant que s’ha de resintonitzar. Els últims dies del simulcast només sortiran els missatges.
  • El nou i definitiu, estarà senyalitzat com TV3HD Definitiu

Per trobar TV3HD Definitiu, hi ha diferents possibilitats, i el que es recomana al teleespectador és:

  • Primer buscar si aquest nou canal està en algun punt de la guia de canals del seu receptor. Molts receptors el detecten automàticament i el col·loquen a la llista de canals.
  • En el cas que no surti el canal TV3HD Definitiu a la guia de canals, s’ha de fer una sintonització manual. Durant el procés de sintonització manual s’ha d’indicar el canal a sintonitzar i aquest és diferent per a cada demarcació, els canals per a cadascuna de les demarcacions són: Barcelona: 44 · Girona: 52 · Lleida: 58 · Tarragona: 59 · Vall d’Aran: 58
  • Si no és possible fer la sintonització manual, s’ha de fer l’automàtica.

Per a informar a l’audiència, resoldre dubtes o incidències tècniques, la CCMA posarà en marxa una àmplia campanya informativa on s’explicarà aquest procés. S’activarà una pàgina web específica amb tota la informació (http://www.tv3.cat/resintonitza). Els espectadors també poden adreçar-se a la web del Servei d’Atenció a l’Audiència de la CCMA (http://www.ccma.cat/atencio) i al telèfon 012 de la Generalitat de Catalunya per obtenir tota la informació necessària relativa al canvi de freqüències i a la resintonització de canals.

También te puede interesar

El tsunami de las hipotecas que puede arrastrar a consumidores y bancos

hipotecas

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

Sign up with email

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik